Höyrytys

Höyrymyynti ja putkien sulatus höyryautolla.

Lumen ja jään sulatus silta- ja rakennustyömailla

Ota yhteyttä

Toimitamme höyryn Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella, höyrykalustoyksikkömme sijaitsevat Klaukkalassa ja Paimiossa.

Toimimme pääasiassa silta- ja rakennustyömailla, mutta höyry toimitetaan tarpeisiin vastaten. Liikkuvalla kalustolla saavumme paikalle ja homma hoituu tehokkaasti. Tarvittaessa sulatettavan lumi- ja jääalueen päälle levitetään pressu ja pressun alle tuodaan höyryä höyrypillillä. Näin sulatus sujuu mahdollisimman energiatehokkaasti.

Jos lunta sataa paljon, saattaa höyrytyksen tarve olla jatkuvaa: kun yksi alue saadaan valmiiksi, on siirryttävä takaisin ensimmäiseen alueeseen. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa pitempikestoiset höyrytystyöt tarvittaessa.

Silta- ja rakennustyömailla tehtävät höyrytystyöt suoritetaan yleensä iltaisin ja öisin, näin höyrytystyö ei häiritse rakennustyömaan muita töitä. Olemme erittäin joustavia höyrytystöiden ammattilaisia. Sovimme työn suoritusajan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa ja pysymme sovitussa aikataulussa.

Höyrymyynti - tiedä nämä asiat

Sinulle tulee varmasti monia kysymyksiä mieleen höyrytyksestä. Tässä listaus tyypillisistä kysymyksistä höyrymyyntiin ja höyrytykseen liittyen.

Mitä höyrytys on ja miten se toimii?

Höyryä kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitä puhalletaan jään tai lumen sulattamiseksi putkistoista, rakennustyömailta tai muista pinnoista. Suoraan kohteeseen johdettuna höyry siirtää tehokkaasti lämpöenergiaa ja saa halutun paikan sulamaan nopeasti sekä tehokkaasti.

Miten höyryn käyttö eroaa muista sulatusmenetelmistä?

Höyryn käyttö on usein turvallisempaa muihin sulatusmenetelmiin verrattuna. Se ei jätä ympäristöön kemikaaleja tai vaurioita sulatettavaa materiaalia. Kalustolla pystytään tuottamaan höyryä juuri tarvittava määrä ja lopettamaan höyryn syöttäminen kun tarvitsee.

Kuinka kauan höyrytysprosessi kestää?

Sulatusprosessin kesto riippuu usein sulatettavan kohteen koosta, jäätymisasteesta sekä olosuhteista ylipäätään. Mikäli rakennustyömaata sulatetaan ja ulkona sataa paljon lunta, voi sulatus olla tarpeen hetken päästä uudestaan. Höyryn käyttö on usein nopein tapa sulattaa kohteita muihin sulatusmenetelmiin verrattuna.

Onko höyryn käyttö turvallista sulatuksessa?

Kyllä. Höyrytyksiä tekevä henkilökuntamme koostuu ammattimaisista sekä kokeneista tekijöistä, joten menetelmä on turvallinen ihmisille sekä rakenteille. Höyry ei vaurioita sulatettavia pintoja tai jätä kemikaaleja luontoon.

Missä höyrytys voidaan toteuttaa?

Toimitamme höyryä Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueella. Laitteemme sijaitsevat Klaukkalassa sekä Kaarinassa. Silta- sekä rakennustyömailla tehtävät työt hoidetaan usein iltaisin tai öisin, joten ne eivät häiritse päivittäistä liikkumista.

Onko höyryn käyttö kustannustehokas muihin sulatusmenetelmiin verraten?

Kyllä. Liikkuva höyrytyskalustomme tulee paikan päälle ja sulattaa halutun kohteen nopeasti. Työmaa pääsee taas jatkumaan eikä työmiesten tarvitse seisoskella tyhjän panttina.

Olemme höyrytyksen ja putkien sulatuksen osaajia. Tarjoamme palvelua kokonaisvaltaisesti, teemme työt aina alusta loppuun. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös vesipiikkaus, siltojen ja betonirakenteiden korjaus, muotti- ja suurmuottityöt, meluesteiden rakennus, erilaiset elementtiasennukset ja Hiab nostotyöt.

Laadukas työnjälki ja tehokkuus ovat meille tärkeitä. Monipuolinen kalustomme ja osaavat ammattilaiset takaavat onnistuneen lopputuloksen. Tinkimätön työmoraali yhdistyy meillä kustannustehokkaaseen työskentelyyn ja edulliseen hintatasoon.

Milloin on odotettavissa sulatuksen tarvetta? Tarkista paikkakuntasi sää: www.foreca.fi.

Tietoa ja vinkkejä vesiputken sulatukseen

Pienrakentajan betonioppaassa on lisää tietoa höyrytyksestä (sivu 29)

Tarjoamme höyrykalustollamme vettä ja höyryä erilaisille työmaille. Toimitamme höyryä muun muassa silta- ja rakennustyömaille sekä teollisuuslaitoksille. Samalla kalustolla onnistuu putkien, rumpujen ja pintavesikaivojen sulatus. Kuljetamme tarvittaessa säiliöautollamme pelkkää vettä työmaille.

Höyrytyskalustomme tarjoaa tehokkaat lisävarusteet ja riittävät määrät tehoa suurempiinkin kohteisiin. Kysy meiltä tarkemmin erilaisista höyrytyskohteistamme ja mahdollisuuksista sinun tarpeisiin liittyen.

Toimitamme höyryä muun muassa:

  • Siltatyömaille
  • Rakennustyömaille
  • Teollisuuslaitoksille
  • Rumpujen ja putkien sulatuksiin
  • Jään- ja maansulatukseen
valumuottien höyrytys

Putkien sulatus tehdään hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryllä. Vesihöyry tarjoaa huolettoman ratkaisun sulattaa putket vaivattomasti niitä rikkomatta. Saavumme paikan päälle höyryautolla ja kohdistamme höyryn jäätyneeseen kohteeseen jatkuvalla syötteellä. Lämmin vesihöyry sulattaa putket ja töitä voidaan taas jatkaa normaalisti.

Talon sisällä tapahtuvan sulatuksen hoidamme pienellä pillillä, johon johdamme lämmintä vettä. Menetelmä on siisti ja tehokas. Jos putket ovat avoimessa paikassa, levitämme putkien päälle tarpeisiin sopivan pressun ja viemme höyryä pressun alle höyrypillillä. Näin höyry ei pääse karkuun ja putkien sulatus sujuu tehokkaasti vesihöyryn avulla.

Ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi. Me kuuntelemme.