Skip to main content

Höyrytys Turku ja Helsinki – lumen ja jään sulatus silta- ja rakennustyömailla

Toimitamme höyryä Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella, höyrykalustoyksikkömme sijaitsevat Klaukkalassa ja Kaarinassa. Pääasiassa toimimme silta- ja rakennustyömailla. Liikkuva kalustomme saapuu paikalle ja homma hoituu tehokkaasti.  Tarvittaessa sulatettavan lumi- ja jääalueen päälle levitetään pressu ja pressun alle tuodaan höyryä höyrypillillä. Näin sulatus sujuu mahdollisimman energiatehokkaasti.

Jos lunta sataa paljon, saattaa höyrytyksen tarve olla jatkuvaa: kun yksi alue saadaan valmiiksi, on siirryttävä takaisin ensimmäiseen alueeseen. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa myös pitempikestoiset höyrytystyöt.

Silta- ja rakennustyömailla tehtävät höyrytystyöt suoritamme yleensä iltaisin ja öisin, näin höyrytystyö ei häiritse rakennustyömaan muita töitä. Olemme erittäin joustavia höyrytystöiden ammattilaisia. Sovimme työn suoritusajan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa ja pysymme sovitussa aikataulussa.

Höyrymyynti – Höyryä ja vettä työmaille

Kuljetamme vettä ja höyryä erilaisille työmaille. Toimitamme höyryä muun muassa silta- ja rakennustyömaille sekä teollisuuslaitoksille. Samalla kalustolla onnistuu myös putkien, rumpujen ja pintavesikaivojen sulatus. Kuljetamme tarvittaessa säiliöautollamme myös vettä työmaille.

Toimitamme höyryä muun muassa

  • Siltatyömaille
  • Rakennustyömaille
  • Teollisuuslaitoksille
  • Rumpujen ja putkien sulatuksiin

Putkien sulatus Turku, Helsinki

Putkien sulatus onnistuu hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryllä. Se ei riko putkia vaan sulattaa putket vaivattomasti. Saavumme paikan päälle höyryautolla ja kohdistamme höyryn jäätyneeseen kohteeseen. Talon sisällä tapahtuvan sulatuksen hoidamme pienellä pillillä, johon johdamme lämmintä vettä, menetelmä on siisti ja tehokas. Jos putket ovat avoimessa paikassa, levitämme putkien päälle pressun ja viemme höyryä pressun alle höyrypillillä. Näin se ei pääse karkuun ja putkien sulatus sujuu tehokkaasti ja mahdollisimman vaivattomasti.

valumuottien höyrytys

Tehan Oy – höyrytys ja putkien sulatus ammattitaidolla

Olemme höyrytyksen ja putkien sulatuksen osaajia. Palvelumme on kokonaisvaltaista, teemme työt aina alusta loppuun. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös vesipiikkaus, siltojen ja betonirakenteiden korjaus, muotti- ja suurmuottityöt, meluesteiden rakennus, erilaiset elementtiasennukset ja Hiab nostotyöt.

Laadukas työnjälki ja tehokkuus ovat meille tärkeitä. Monipuolinen kalustomme ja osaavat ammattilaiset takaavat onnistuneen lopputuloksen. Tinkimätön työmoraali yhdistyy meillä kustannustehokkaaseen työskentelyyn ja edulliseen hintatasoon.

Milloin on odotettavissa sulatuksen tarvetta? Tarkista paikkakuntasi sää: www.foreca.fi.

Tietoa ja vinkkejä vesiputken sulatukseen

Pienrakentajan betonioppaassa on myös tietoa höyrytyksestä (sivu 29)

Tutustu myös palveluumme: Korkeapainepesut

Ota yhteyttä ›