Hiekka­puhallus

Hiekkapuhallus Turun seudulla liikkuvalla kalustolla.

seinän hiekkapuhallus

MONIPUOLINEN HIEKKAPUHALLUS TURUN SEUDULLA

Ota yhteyttä

Hiekkapuhallus Turku – Hiekkapuhallamme erilaiset pinnat jatkokäsittelyä varten. Hiekkapuhallus poistaa materiaalin pinnalta muun muassa epäpuhtaudet ja ruosteen. Hiekkapuhallus myös karhentaa puhallettavan materiaalin pinnan, jolloin saavutetaan erinomainen maalintarttuvuus.

Kuten kaikissa kunnostustöissä, jos homma halutaan hoitaa hyvin, on pohjatyöt hoidettava kunnolla. Hiekkapuhallus käsittelee erilaiset pinnat, kuten betonin, tasaiseksi ja puhtaaksi esimerkiksi maalausta varten. Laadukas kalustomme ja hyvä ammattitaitomme takaavat erinomaisen lopputuloksen. Toimialueeseemme kuuluu mm. Turku ja lähikunnat, sekä koko Etelä-Suomi.

Kehä III

Hiekkapuhallus soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin ja materiaaleihin

Hiekkapuhallamme muun muassa rautarakenteita, työkoneita, kivitaloja, teollisuuslaitoksia, laivoja, hinaajia sekä laitureita. Hiekkapuhallamme pääasiassa metalli-, rauta-, tiili-, puu- ja betonipintoja.

Hiekkapuhallamme muun muassa:

  • Rakennusten julkisivut ja parvekkeet
  • Työkoneet ja raskaskalustot
  • Tiili-, puu- ja betonipinnat
  • Säiliöt ja siilot
  • Metallirakenteet

Asiakaskuntamme on hyvin monimuotoinen. Teemme hiekkapuhallustöitä muun muassa rakennusfirmoille, kaupungeille ja kunnille sekä myös yksityisille kuluttajille. Toteutamme kaikki hiekkapuhallusprojektit mittavista teollisuuslaitosten puhallusurakoista aina pienempiin metallirakenteiden ja työkoneiden puhalluksiin. Hoidamme hiekkapuhallukset, kuten kaikki muutkin työmme, nopeasti ja laadukkaasti, aina viimeisteltynä kokonaisuutena.

Liikkuva kalusto mahdollistaa hiekkapuhallukset missä ja milloin vain

Suoritamme hiekkapuhallukset liikkuvalla kalustollamme. Olemme joustava toimija, joka menee työn luo. Suoritamme puhalluksia missä ja milloin vain – pääasiassa asiakkaamme sijaitsevat alueella Turku ja muu Etelä-Suomi.

Viking Line

Olemme suomalaisia ammattimiehiä ja henkilökuntamme on erittäin kokenutta – olemme toimineet alalla jo neljännesvuosisadan ajan. Meille kestävä ja laadukas työnjälki on kunnia-asia. Laadun ymmärrys ja laadun toteutuminen ovat meille tärkeitä asioita yhdistettynä tehokkuuteen. Meillä tinkimätön työnlaatu yhdistyy kustannustehokkaaseen työskentelyyn ja edullisiin hintoihin. Monipuolinen ja tehokas kalusto sekä osaava henkilökunta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Olemme joustavia ja nopeita hiekkapuhalluksen ammattilaisia

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on nopeus: reagoimme asiakastilauksiin ja yhteydenottoihin nopeasti ja tarvittaessa pystymme toimimaan myös hyvin nopealla aikataululla. Sovimme työaikataulut jokaisen asiakkaan kanssa erikseen ja noudatamme sovittuja speksejä.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja olemme hyvin monipuolinen osaaja. Hiekkapuhalluksen lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa vesipiikkaus, Höyrytys, siltojen korjaus, betonirakenteiden muotti- ja suurmuottityöt, meluesteiden rakentaminen sekä erilaiset elementtiasennukset.

Toteutamme kaikki työt tarvittaessa alusta loppuun periaatteella. Hoidamme kaiken aina purusta ja valmistelutöistä siivoukseen ja viimeistelyyn.

Lauttasaari

Ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi. Me kuuntelemme.